Bestellingen worden uitgevoerd in volgorde van binnenkomst. Na de bestelling te hebben geplaatst ontvangt u op het door u opgegeven emailadres een kopie per email van de gedane bestelling. Hierna ontvangt u nog een email van ons met de verdere betaal gegevens, portokosten en een bestelnummer welke op de overschrijving dient te worden vermeld. Alle bedragen zijn inclusief BTW.  

De betaling gaat altijd vooruit tenzij er een andere wijze van betalen is overeengekomen.

Indien de goederen niet aan uw verwachting voldoen kunnen zij zonder opgave van reden retour gestuurd worden. Deze dienen dan wel in de originele verpakking te zitten zoals ze zijn ontvangen. De mogelijkheid tot retourneren is 7 dagen na ontvangst van uw bestelling. De kosten hiervan zijn voor rekening van de koper tenzij anders is overeengekomen.

Gewone brievenbus pakketjes worden verstuurd op risico van de koper. Wilt u geen risico lopen laat het dan aangetekend versturen op ons risico. U kunt zelf aangeven nadat u iets heeft gekocht op welke wijze u het verstuurd wilt hebben. Wij zullen dit altijd controleren en verwerken.

Indien een artikel van uw keuze er niet meer is, wordt u hiervan vooraf op de hooogte gesteld. Van sommige exemplaren hebben wij meerdere stuks. Indien er een foutieve prijs op de site staat vermeld kan Multihouse de aankoop van het desbetreffende object niet door laten gaan. U wordt hiervan altijd op de hoogte gesteld.

Het kan voorkomen dat de waargenomen kleur afwijkt ten opzichte van het ontvangen product. Dit geringe verschil zit hem in de belichting van de fotografie. Hier wordt dagelijks aan gewerkt om dit te reduceren tot nul.

De portokosten voor Nederland zijn: 

Tot 20 gram 1,00                               
Tot 50 gram € 2,00      
Tot  100 gram € 2,50    
Tot  250 gram € 3,00   
Tot 2 kilo  € 4,00  
Tot 30 kilo 8,40

De portokosten voor Buitenland zijn

Tot 20 gram 1,50
Tot 50 gram 3,00
Tot 100 gram 4,00
Tot 250 gram 6,25
Tot 5 kilo 9,00
Meer dan 5 kilo 12,50

 

 

 

Winkelwagen