Taal

(image for) Dutch  (image for) English  (image for) German  

Titel Hoofd

Algemene (leverings)voorwaarden.

De echtheid van de munten wordt gegarandeerd!! Bestellingen worden uitgevoerd in volgorde van binnenkomst. Na de bestelling te hebben geplaatst ontvangt u op het door u opgegeven emailadres een kopie per email van de gedane bestelling. Hierna ontvangt u nog een email van ons met de verdere betaal gegevens en een bestelnummer welke op de overschrijving dient te worden vermeld. De betaling gaat altijd vooruit tenzij er een andere wijze van betalen is overeengekomen.

Indien de munten niet aan uw verwachting voldoen kunnen zij zonder opgave van reden retour gestuurd worden. Deze dienen dan wel in de originele verpakking te zitten zoals ze zijn ontvangen. De mogelijkheid tot retourneren is 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

De kosten hiervan zijn voor rekening van de koper tenzij anders is overeengekomen.

Een advies voor de porto en afhandelingskosten:

2,00 bij bestellingen tot 46 euro.

Verzendingen groter dan 46 Euro worden altijd aangetekend met waarde aangifte verzonden, portokosten hiervan bedragen 8,05

Pakketjes met een waarde boven de 100 euro worden aangetekend met waarde aangifte verstuurd, de kosten bedragen  € 10,00.

Gewone pakketjes worden verstuurd op risico van de koper. Wilt u geen risico lopen laat het dan aangetekend versturen op mijn risico. U kunt zelf aangeven nadat u iets heeft gekocht op welke wijze u het verstuurd wilt hebben. Wij zullen dit altijd controleren en indien nodig aanpassen.

Voor grotere verpakkingen welke niet door de brievenbus kunnen en waarvan de waarde lager is dan 46,00 Euro, zoals albums geldt dat deze altijd als pakketpost worden verzonden. Indien een munt van uw keuze er niet meer is, wordt u hiervan vooraf op de hooogte gesteld. Van sommige exemplaren hebben wij meerdere stuks. Het kan dus voorkomen dat u een munt-bankbiljet ontvangt welke gelijk is aan de kwaliteit die u bestelde, doch enigszins kan afwijken van de bijgevoegde foto. ( voor een bankbiljet geldt dan net een ander serienummer ) Indien er een per ongeluk een foutieve prijs op de site staat vermeld kan demuntenverzamelaar de aankoop van het desbetreffende object annuleren. U wordt hiervan uiteraard altijd van op de hoogte gesteld.

De prijs van gouden en/of zilveren munten kunnen fluctueren. Zowel in uw voor als nadeel. Mocht dit het geval zijn, zullen wij u na ontvangst van uw bestelling altijd informeren.  Het spontaan 100 stuks van een gouden/zilveren munt bestellen omdat deze niet actueel geprijsd staat, zal dus een teleurstelling zijn voor uw bestelling. Wij zullen die altijd annuleren!!

Accoord gaan met deze voorwaarden houd ook in dat u verklaart ouder te zijn dan 18 jaar, dus handelings bekwaam.

(image for) slider1
Copyright © 2024 Multihouse. Powered by ZC